Resultat Grexit

Gubbens Romantiska Exit…nä, men i dessa tider av historieskapande omröstningar så har vi kört en liten webb-enkät här på Gubbens, som gällde Mest romantiska film. Det fanns bara fem alternativ…

  • Titanic
  • Casablanca
  • Dirty Dancing
  • Mångalen
  • Vad som helst med Jennifer Aniston

…och resultaten var jämna. Det ska sägas att Survemonkeys servrar inte hade några problem att ta hand om antalet röstande…med andra ord, det var inte så många som klickade på länken. Men omröstningen var ett litet test för att se om det gick att genomföra omröstningar på Facebook-sidor på ett vettigt sätt. Varför Facebook tagit bort den funktionen är helt obegripligt, men det är en annan historia.

Vinnaren var i alla fall….*trumvirvel*….Dirty Dancing. Personligen har jag inget att säga om den filmen, det var inte den jag själv röstade på, men vet hur starkt fäste den har bland människor i min generation…och det var väl nästan uteslutande personer ur min generation som röstade, så valresultatet är förståeligt. Jag vågar också påstå att den har ett extra starkt stöd hos just kvinnor, vilket jag också kan förstå. Ingen av de andra alternativen handlar så direkt om att göra en blyg, bortglömd liten viol till en egen person och lyfta fram henne som hon är. ”Noone puts baby in the corner” är en replik som alla över 20 känner till.

Vi ska köra fler omröstningar längre fram men jag måste försöka hitta sätt att sprida ordet bättre så att fler röstar. Förslag på omröstningar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s