Overrated!

Vilken är i ditt tycke filmhistoriens mest överskattade film? Du får välja från vilken era eller genre som helst, men för att något ska kunna betecknas som just överskattat, så ska det vara allmänt hyllat och rosat, men just du ser igenom det överspelade, det pekorala och det uppenbara! Kom igen, vi har alla några på lager, eller hur? Ge dina förslag i kommentarer här, eller på facebook-sidan Gubbe ser på film.

 

3 reaktioner till “Overrated!”

 1. Ledsen att jag är så sen med detta! Jag tänkte på din fråga först, men kom inte på någon som andra tycker är bra och som jag dissar av en eller annan anledning. Det jag kommer på så här nu sent på fredag natt/ lördag morgon är: alla filmer med ärkesopan, kelgrisen femtielvagångerOscarvinnaren….Tom Hanks. Varsågod gubben!

  Gilla

   1. Ja, det finns en del högtravande sentimentalt och lite pretto s**t att hämta där. Forrest Gump brukar nämnas rätt ofta i såna här sammanhang. Jag skulle nog ta Philadelphia i så fall som är en riktig tår-runkare.
    Puss Gubben!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s